Slimme technologie Lage kosten Simpele installatie Eenvoudig in gebruik

Over Altijd Thuis

Altijd Thuis is een dienst van Akkedeer B.V. Altijd Thuis heeft als motto om veiligheid voor iedereen mogelijk te maken. Dat betekent betaalbare, makkelijk te gebruiken dienstverlening voor iedereen.

Naast Altijd Thuis levert Akkedeer verschillende slimme diensten gericht op veiligheid van mensen en gebouwen en monitoring van objecten. We doen dit in samenwerking met buurtinitiatieven, gemeenten, woningcorporaties, veiligheidsregio’s en verzekeraars.

Meer informatie over Akkedeer op www.akkedeer.com

Leefsamen

Speciaal voor ouderen en mantelzorgers werken we intensief samen met gemeenten en bovengenoemde publiek-private partijen om op lokaal niveau Leefsamen te leveren.

Meer informatie over Leefsamen op www.leefsamen.com

Uw eigen dienstverlening?

Onze dienstverlening is ook whitelabel af te nemen. Hiermee bieden we organisaties de mogelijk een eigen dienst te leveren, eventueel voorzien van maatwerk.

Winnaar Gouden rookmelder 2019

Winnaar innovatieprijs

Eind 2015 heeft AltijdThuis met een consortium van partners de innovatieprijs van de Veiligheidsregio Brabant gewonnen. Dit consortium heet Leefsamen en rolt inmiddels haar dienstverlening uit bij gemeenten, veiligheidsregio's, zorginstellingen en andere lokale partijen die gericht zijn op het veiliger en langer thuis laten wonen van minder zelfredzame mensen.