Over AltijdThuis

AltijdThuis is gevestigd in Eindhoven en in 2015 opgericht door Dave Hellings en Bas van der Kolk. Wij richten ons op betaalbare en eenvoudig te gebruiken sensortechnologie om veilig wonen mogelijk te maken voor iedereen. Dat doen we met ons eigen merk AltijdThuis. Daarnaast werken we samen met diverse partners die hun eigen dienstverlening aanbieden.

Partners

We leveren specifieke whitelabel- en maatwerkoplossingen voor organisaties die hun klanten op een specifieke manier willen bedienen met sensortechnologie.

Samenwerking

In samenwerking met de BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij) en Provincie Brabant hebben we twee haalbaarheidsstudies uitgevoerd gericht op de doorontwikkeling van ons platform. In 2015 hebben we een studie uitgevoerd om videobellen binnen de AltijdThuis webapplicatie mogelijk te maken. In 2016 en 2017 hebben we een haalbaarheidsstudie gedaan om te onderzoeken of we met de data van de sensoren een voorspellende waarde kunnen genereren, gericht op het langer thuis blijven wonen van ouderen.

Innovatieprijs

Eind 2015 heeft AltijdThuis met een consortium van partners de innovatieprijs van de Veiligheidsregio Brabant gewonnen. Dit consortium heet Leefsamen en rolt inmiddels haar dienstverlening uit bij gemeenten, veiligheidsregio's, zorginstellingen en andere lokale partijen die gericht zijn op het veiliger en langer thuis laten wonen van minder zelfredzame mensen.

Logo AltijdThuis